31 juli 2017

Video: Op pad met zuigwagen chauffeur Ricardo

We gingen op pad met de Rotie zuigwagen chauffeur Ricardo. Ricardo is bij Rotie op jonge leeftijd begonnen als bijrijder en inmiddels rijdt hij zelf op een vrachtwagen van 8,5 meter.

Als zuigwagen chauffeur stapt Ricardo ’s ochtends in de vrachtwagen vanaf de standplaats Amsterdam en rijdt hij naar verschillende klanten voor het legen/ledigen van de vetput/vetafscheider. Naast het besturen en bedienen van de zuig-/vacuümwagen verricht hij met technische inzicht klein onderhoud aan de vrachtwagen. Als het visitekaartje van Rotie draagt Ricardo bij aan een optimale kwaliteit, service en klanttevredenheid. In de video vertelt hij over zijn werkzaamheden en ervaringen. Bekijk de video hieronder!

Wil jij ook werken bij de Simadan Groep? Bezoek dan eens onze website: vacatures.simadan.nl.